sünikről sünbarátoknak sünbarátoktól...

A sün futtatója...

2008. okt. 22. 10:22
Szerző: SuetiMueti

Nah, így kellene kinéznie egy kerti sünfuttatónak... Vigyázni kell, hogy kutya ne tudja bántani, vagy épp a süni ne bántsa a kutyát :o)

Ha csak menedéket szeretnénk a süniknek a kertben....

És ha azt szeretnénk hogy ott éljen és családot alapítson :o)

7 hozzászólás, hozzászólás

A bejegyzés trackback címe:

https://sunbarat.blog.hu/api/trackback/id/tr81726015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Catleen 2008.10.29. 01:25:30

Hello, felraktam Tüske képeit és videót. Küldjetek ide egy e-mailt: kittike86 kukac gmail pont com és elküldöm a linkeket.

Catleen 2008.10.30. 21:00:06

Egyszem pici sünimet kiraktam futkározni, mert kaparta a ketrecet, hogy ki akar jönni. Erre mit csinál most? Hát persze hogy alszik! :) Hol a kinti wcjében, hol a rongya alatt! Gómbócka kb mennyi ideig szokott kinnt lenni naponta, és ebből mennyi időt tölt ébren? nem vettétek észre, hogy kevesebbet eszik? Mert Tüske kevesebbet eszik. Lehet, hogy a tél miatt?

SuetiMueti · http://sunbarat.blog.hu 2008.10.31. 08:40:03

Gombócka is kevesebbet eszik. De ő most nagyon eldzsungelesedett.. ha kiveszem a futtatóból rögtön felélénkül és hisztizik, meg cukin kidugja az orrát, hogy megsajnáljam. Képes bociszemmel nézni, csak hogy visszategyem..
Így szinte éjjel nappal kint van, rohangál és rombol:o) Persze a takarítások idejére ketrecbe rakom, azt is nyomon követi, én meg megpróbálom meggyőzni hogy a gurigák maradnak csak a kakit szedem össze meg a morzsákat:))

Catleen 2008.10.31. 16:07:47

Ó igen, Tüske is utálja a takarítást. De úgytűnik ez jellemző a kisemlősökre, mert a nyuszim is nagyon utálja! Milyen gurigák? Gómbócka hasa is szőrtelen? Mert Tüskéé igen.

SuetiMueti · http://sunbarat.blog.hu 2008.11.03. 10:37:29

Gombócka hasán finom szőr van, vagyis nem tüske, de nem csupasz. Viszont rózsaszín bőröcskéje van:)
Guriga - wc papír guriga (persze wc-papír nélkül)
Catleen, Tüske bp-i lakos?:)

Catleen 2008.11.03. 16:35:05

Budapest melletti! Tüske hasa fehér egy kicsi barna folttal, mint egy anyajegy :)
És befér a gurigába, vagy csak tépkedi. Tüske most egy kisméretű papírzacskót kapott, azzal játszik, de a kedvence még mindig a rongy és a labda. Gombócka is reagál a hangotokra? Mert Tüske abbahagyja a puffogást ha megijedt, ha pedig szabadon van, akkor egyből rohan felém! Olvastam a neten, hogy a sünök ritkán alakítanak csapatot, inkább magányos farkasok :) Talán ezért sem nagyon jön ki a többi álattal, ezért inkább külön engedem ki. Jobb a békesség. És milyenek a fotók, videók?

SuetiMueti · http://sunbarat.blog.hu 2008.11.04. 12:52:06

Hát Gombócka szuszog vagy puffog ahogy Te mondod, de nem hiszem hogy a hangomra odajönne... Élvezettel rohangál és leginkább bebújik a dobozába:)
Azt néztem hogy Tüske kicsit sötétebb színű, mármint a pofija, bár Gombóc is fekete pofijú volt de kiszürkült:)
Tüske tüneményes, best of kép amikor a a hátsó lábait békaként kinyújtja hátra fele:)))
süti beállítások módosítása