sünikről sünbarátoknak sünbarátoktól...

Segítsünk közösen...

2012. már. 28. 1:45
Szerző: SuetiMueti

... hogy minél többen átérjenek!

 

Magyarországon közel 15.000* sünt gázolnak el évente a közutakon. Az MTTE Civil Társaság és a SünBarát közösen kommunikációs kampányt indítunk el, melynek célja, hogy felhívjuk a közvélemény figyelmét erre a szomorú tényre és közösen megpróbáljuk ezt a hatalmas számot lecsökkenteni. Az akciónak fontos célja, hogy más állatbarátokat is bevonjuk a kampányba, akiket arra kérünk, hogy maguk is osszák tovább az információkat, képeket, sőt akár személyes kreativitásukkal, energiáikkal és kapcsolódjanak be e küldetésbe. Tehát ha van a mi képeinknél is jobb, ütősebb ötleted, ami segít felhívni az emberek figyelmét a sok-sok elgázolt sünire, képpel, hanggal, videóval akkor küldd el nekünk azt az info@torpesun.hu e-mail címre. A legkreatívabb ötleteket a kampány folyamán fel fogjuk használni. Köszönjük a megosztásokat és minden ötletet kíváncsian várunk.

 

Mikor legyünk körültekintőbbek a szokásosnál:

Sötétedéskor 
A sünik éjszakai állatok, napközben fészkükben alszanak és éjjel indulnak rovarokra vadászni.

Esőzések után
A sünik kedvelt eledele a giliszta, amik hosszabb esőzés után a felszínen svédasztalt kínálnak a süniknek.

Zöldkörnyezeten áthaladó utakon
A sünik nem használnak zebrát. Ott és akkor mennek át hazafelé menet az utakon, ahol és amikor kedvük tartja. Az erdő az ő otthonuk.

A tavaszi párzási időszakban
Mint minden élőlény, a sünik is megbolondulnak kicsit tavasszal. Miután felszedték a téli álom alatt elveszett súlyt, a hímeknek első dolguk barátnő után nézni. 

 MTTE

 

Éljenek a sünik!
 
Csatlakozz a sünmentőkhöz:

 

 

*Becsült szám

0 hozzászólás, Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sunbarat.blog.hu/api/trackback/id/tr504345722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása